Najnovšie recenzie zo sekcie Detské odrážadlá
- kvalitné spracovanie
- odnímateľná časť, ktorá sa dá oprať
Variant so šnúrkou je celkom fajn, je to kvalitný materiál. Celkovo je odrážadlo úplne super, variabilná výška, možnosť jedného alebo dvoch kolies vzadu je úplne super.
Pekné štýlové odrážadlo, tiché, nastaviteľná výška, kvalitný materiál, krásna farebná variácia
- super kvalita, dobrá cena, žiadny problém so skladaním
- Pevná konštrukcia
- Pekný dizajn
- Píše od 18m, ale 18m dcérke je už malé, pritom nie je na jej vek vysoká, teraz keď už vie ako na to tak je nepoužitelné
- Sedačka sa nedá nastaviť
- Je lahky, sikovny a 2v1
BIG Set Bobby Car Neo modré zvukové s 3-vrstvovými gumovými kolesami s oválnym prívesom a vodiaca tyč s ergonomickou opierkou
- Odrážadlo je pekné
- Vyzerá že je vyrobené naozaj z kvalitných materiálov
- Je pevné
Odrážadlo prišlo v poriadku. Nemám čo vytknúť. Je naozaj pekné, ľahké, pevný a kvalitný materiál. Ľahko sa skladalo. Zatiaľ ho ale nevyužívame lebo to je darček k narodeninám. Pre mňa to bola určite výhodná kúpa. Cena zodpovedá kvalite produktu.
- Malemu sa velmi paci...tak sme spokojný
- Hudba v auticku je dost hlasna..je to odrazadlo od 2 rokov...mohli namiesto tej hudby dať zvuk auta či niečo ine..
- jednoduchý, hlavne ľahký
cenovo výhodný, dizajnovo dievčatám dobre riešený, je to prosto ideálny obchod v každom smere
- Dostatočne silná.
- Tiché jazdy
- Pekná zelená.
- Pri odrazani zakopavaju nožičky o kolesá.
- Pri tej cene by tam mohol byť napr. Zvonček ako bonus :)
- konečne niečo sa osvečilo aj nášmu malemu. Ma super kolesa, lahko ovládateľné odporúčam s 10mi
Skvelé prvé odrážadlo, vydrží skutočně vela. Doporučujem.
- Kvalitne prevedenie za tu cenu
- Hra a svieti
Vyborny produkt.
Lahka, ticha
- variabilita (4v1)
- je ľahký
Zatiaľ to vyzerá byť šikovný bicykel/odrážadlo, ktoré bohate stačí na začiatok pre dieťa. Otázne je ako vydržia plastové časti a spoje.
- Ok
- Ľahké, šikovné odrážadlo
- Odrážadlo je malé.
- Pekný vzhľad, kvalitný plast, jednoduchá montáž.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »