Najnovšie recenzie zo sekcie Detské odrážadlá
- lahky, pevny
- deti sa o to bijú...
- škoda, že detaily nie su prevedené kvalitnejšie, ale deťom je to jedno, idu sa ošaliť
- Velmi pekne vyhotovenie
- krasne pastelive farby
Ziadny problem so skladanim, vsetko sedelo, je supeeer :)
- Rýchla jazda... Malá ide jak šíp..
Po zmontovani sa veľmi ťažko točí s volantom, treba to vybehať... Niekto niečo robil s krytom na baterky a vydral hlavičku ale dokázal som to povoliť...
good built in quality
- Super kvalita
- Vyzerá presne ako na foto
- Pevný material
- Kvalitný produkt aj dizajnovo pekný.
- Krásna je naživo oplatí sa kúpiť
- Krásne autíčko, kvalitne prevedenie, pevná konštrukcia, nie je prepchaté zbytocnostami
- Je to autíčko pre trochu väčšie deti, nie od 1 roka. Navyše je určené skôr navonok, ma veľký polomer otáčania.
Krásne a štýlové autíčko. Nám sa páči, nemusí však vyhovovať každému, keďže nemá napríklad ani klakson.
To uz je druhe take iste auticko. Prve sme kupovali pred 2,5 rokom pre prvu dceru a funguje dodnes, Len trosku "osmicka" na zadnych kolesach, ale to sa necudujem. Stale hra aj trubi a obe dcery su spokojne. Auticko vyzera velmi prepracovane, vsetky deti vonku zavidia, co je jediny problem :-)
Predne svetla maju predpripravene miesto pred led osvetlenie, Ked este aj svieti, vyzera ako naozajstne. Odporucam
Kúpené pre vnuka,zatial spokojnosť.
- stabilne
- kolieska nezavadzaju pohybu noh
- tiche
- bezpecne riadidla
- relativne lahke
- prislusenstvo nie je v cene ;)
Krpcovi sa velmi paci, dobre sa sa mu na tom vozi doma i vonku... Je celkom stabilne a pevne, sedi sa na nom ocividne dobre, na/vy-stupovanie bez problemu. Kolieska nie su gumene, ale aj tak je odrazadlo tiche i na dlazbe v byte. Drzadla maju rozsirenu koncovku, dobre chrani. Riadenie ma v osi krajne dorazy takze sa nepretoci nechcene -a nehavaruje. Na internete najdete vela pozitivnych recenzii. Urcite odporucam.
Este keby tak bolo viac/dostupnejsieho prislusenstva, idealne rovno v cene ;)) Chcem doplnit este nejaky kosik/krabicku na riaditka spredu -lebo kamienky treba niekde vozit :D Ale tie co som videl od vyrobcu sa mi az tak nepacia, asi nieco vyrobim. Aj nejaky popruh na prenasanie ked sa uz nechce vozit, lebo i ked je to dost lahke, hodinu sa mi to nosit nechce. A oblepil som reflexnu pasku pre lepsi pocit, krpec to aj tak asi odlepi :D
- ľahká, tichá, nastaviteľná veľkosť
Spokojnosť maximálna, nastaviteľná veľkosť a gumenné kolieska, ktoré nehrkocú. Takisto možnosť prerobiť z trojkolky na dvojkolku
- Pekné autičko
- celkom dobrá cena
- dobrá šírka auta - pre 1 ročné dieťa
- operadlo sa vyťahuje - je len nasunuté, musel som ho prilepiť tavnou pištoľou
- volant je priskrutkovaný a skrutka trčí pod volantom, hrozí poranenie
- otočenie volantu je asi 5°, čo je hodne málo, dá sa to upraviť orezaním plastu, zatiaľ som neriešil
- prislo s inymi nalepkami ako je uvedene na foto
- Ľahká montáž , ovládanie
- ľahký,kolieska nehrkocú,veselé farby
- ľahko skladatelne, autíčko ma viac využití
- Tichý chod koliesok
- Ľahká, skladná.
- 2 polohy koliesok, i keď syn by privítal aj tretiu - už z nej vyrastá.
- Ešte výsuvné krídla a dole cestou by na tom aj vzlietol
- Pri dlhom jazdení bolia malého ruky z riadidiel, sú tam vystúpené znaky.
- Dieťaťu sa na nej dobre sedí
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »